:: Основно меню
 
:: Шахмат
 
:: Кой е в сайта
Потребители на линия: 5

Регистрирани: 1
Анонимни: 4

pvn_gv, още...
 
:: Случайни новини
 
:: Последно обновени събития
 
:: Реклама
 
 
Промяна в системни настройки на сървъра!
Здравейте почитатели на шахмата!
Считано от 3 април 2017г., преминаваме към използването на SSL сертификат (HTTPS) за сайта Chessfish.com. Това е нова версия на стария HTTP протокол, която предлага защитена връзка при свръзването със хостинг сървъра. Това е технология на настоящето и бъдещето.
Надяваме се, че няма да имате проблеми с новата настройка. В случай на нужда, моля пишете ни на адрес: web@chessfish.com и ще ви съдействаме, за да можете да влезете в сайта!
Най-важно е да използвате достатъчно нова версия на вашия браузър, за да си осигурите нормална работа със сайта! Поддръжка на сайта от агенция Градивните!

Топалов спечели претендентския мач Топалов - Камски 2009. Ананд-Топалов през 2010

Завърши претендентския мач Топалов - Камски 2009. Най-добрият български Гросмайстор Веселин Топалов записа крайна победа с общ резултат 4,5:2,5 точки и спечели мача 1 партия по-рано, обезмисляйки последната партия. Днес от 14.30ч. в София ще бъде закриването на претендентския мач, провел се при отлична организация и с отлични преки предавания на срещата по Интернет.

Много е казано за Веселин Топалов и му пожелаваме все повече да се говори за него. Следващото сериозно изпитание на Веско ще бъде мача за Световната титла срещу индиецът Вишванатан Ананд през...

...Мачът за Световнатата титла по шах срещу Ананд е обявен от ФИДЕ за края на 2009 година, най-вероятно през Октомври 2009г. Ананд в момента участва в силния гросмайсторски турнир Линарес 2009, където се представя посредствено към момента. Мачът Ананд - Топалов 2009 ще бъде една битка на 2-ма великани в шахмата. Топалов е с най-високия рейтинг в Света към момента, надминаващ границата от 2800 точки. Ананд пък е много силен и много опитен.

Американецът Гата Камски започна този мач като аутсайдер, но все пак той постигна малък успех - в четвъртата партия от мача Камски записа първата си победа над Топалов. Гата допусна 3 загуби и направи 3 ремита. Това е достойна загуба за него от най-добрият по рейтинг шахматист в Света към момента - Топалов.
(3122 преглеждания)


Други статии
2018/11/29 - Магнус Карлсен (NOR) защити световната си титла по класически шахмат след тайбрек по ускорен шах!
2018/11/25 - 11-то реми между Карлсен и Каруана; Петър Стойчев - първият шампион по плуване на 1000м в Антарктида
2018/11/12 - Магнус Карлсен (NOR) срещу Фабиано Каруана (USA) в мач за световната титла
2018/2/17 - ФИДЕ с обновени правила за български състезатели и турнири
2017/12/22 - ГМ Антоанета Стефанова спечели титлите по ускорен шахмат и блиц на Световните интелектуални игри 2017 в Китай

Коментарите са собственост на потребителя, който ги е писал. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.
Изпращач Свързани

Шах    Шах
 
:: Търсене
 
 
:: Влез
Потребителско име:
Парола:
 
:: Топ връзки
 
:: Реклама