:: Основно меню
 
:: Шахмат
 
:: Кой е в сайта
Потребители на линия: 10

Регистрирани: 3
Анонимни: 7

emil1972, 4arli, ivochimi, още...
 
:: Случайни новини
 
:: Последно обновени събития
 
 
Промяна в системни настройки на сървъра!
Здравейте почитатели на шахмата!
Считано от 3 април 2017г., преминаваме към използването на SSL сертификат (HTTPS) за сайта Chessfish.com. Това е нова версия на стария HTTP протокол, която предлага защитена връзка при свръзването със хостинг сървъра. Това е технология на настоящето и бъдещето.
Надяваме се, че няма да имате проблеми с новата настройка. В случай на нужда, моля пишете ни на адрес: web@chessfish.com и ще ви съдействаме, за да можете да влезете в сайта!
Най-важно е да използвате достатъчно нова версия на вашия браузър, за да си осигурите нормална работа със сайта! Поддръжка на сайта от агенция Градивните!

Европейски индивидуални първенства 2008 за мъже и жени в Пловдив - след 2-ри кръг

Европейското индивидуално първенство за мъже и жени за 2008 година се провежда от 20 април до 3 май в Пловдив, България.

Ще се изиграят общо 11 кръга. Индивидуалното Европейско първенство за мъже 2008 и Индивидуалното Европейско първенство за жени 2008 дават квалификации за следващата Световна купа или съответно за следващото Световно първенство за жени. Съгласно това, 22 състезатели от мъжкия турнир и 13 състезателки от женския се класират за тези първенства. Наградният фонд е - за мъже: 100 000 Евро, аа жени: 40 000 Евро.

След първите 2 кръга на първенствата, има само един български представител с 2 победи - ГМ Васил Спасов. Най-трудното все още предстои - остават 8 кръга до края. Подробна информация за представянето на българите, класиране и резултати...

Сравнително добре се представят нашите представители при мъжете - Кирил Георгиев е с 1,5т., а Деян Божков, Момчил Николов, Александър Делчев, Евгени Янев и още много други български шахматисти са с по 1 точка в актива си и отлична изходна позиция за атака на медалите.
В следващия кръг ще наблюдаваме българското дерби, между Юлиан Радулски и младата ни надежда - Киприян Бербатов. Партиите от първите дъски се предават на живо в официалния сайт!

При жените нашите се представят на добро ниво - Антоанета Стефанова, Маргарита Войска и Стефи Бедникова са с по 1,5т., а Елица Раева, Адриана Николова, Емилия Джингарова и Милена Стефанова са с по 1 точка в актива си.

Следващия кръг е на 23 април (Сряда) 2008г. от 14.30ч. българско време.

Официален сайт и шах партии на живо:
http://www.eicc2008.com/bg/
Резултати и партии за разглеждане и сваляне:
http://www.eicc2008.com/bg/results.html
(1927 преглеждания)


Други статии
2021/12/10 - Магну Карлсен защити световната си титла по класически шахмат с разгромна победа
2021/12/8 - Магнус Карлсен записа 2 нови победи над Ян Непомнящи, които гарантират защитата на титлата
2021/12/3 - Световният шампион Магнус Карлсен с победа срещу Ян Непомнящий в 6-тата партия
2021/11/26 - Започва мачът за световната титла по Шахмат между Карлсен и Непомнящи
2021/9/26 - Гросмайстор Веселин Топалов завърши на 2-ро място в Hainan Danzhou (Китай) - септември 2021г.

Коментарите са собственост на потребителя, който ги е писал. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.
Изпращач Свързани

Шах    Шах
 
:: Търсене
 
 
:: Влез
Потребителско име:
Парола:
 
:: Топ връзки