:: Основно меню
 
:: Шахмат
 
:: Кой е в сайта
Потребители на линия: 7

Регистрирани: 2
Анонимни: 5

Slayer, VIKTOR950, още...
 
:: Рекламен блок
Keep Walking!
 
:: Случайни новини
 
:: Последно обновени събития
 
:: Реклама
 
 
Промяна в системни настройки на сървъра!
Здравейте почитатели на шахмата!
Считано от 3 април 2017г., преминаваме към използването на SSL сертификат (HTTPS) за сайта Chessfish.com. Това е нова версия на стария HTTP протокол, която предлага защитена връзка при свръзването със хостинг сървъра. Това е технология на настоящето и бъдещето.
Надяваме се, че няма да имате проблеми с новата настройка. В случай на нужда, моля пишете ни на адрес: web@chessfish.com и ще ви съдействаме, за да можете да влезете в сайта!
Най-важно е да използвате достатъчно нова версия на вашия браузър, за да си осигурите нормална работа със сайта! Поддръжка на сайта от агенция Градивните!

Президентът Георги Първанов откри М-Тел Мастърс 2007

В "Гранд хотел София" бе официалното откриване на 3-тото издание на "М-Тел Мастърс 2007" - турнир от 20-та категория, който от следващата година ще бъде част от така наречения "Голям шлем" в шахмата.

Голям снимков материал от нашите репортери!

Страница на турнира в ChessFish.com
Официален сайт: http://www.mtelmasters.com/bg/

Турнирът бе открит от Президента на Република България - Георги Първанов, който показа български пристрастия, но пожела достойна игра, в която да не се намесват странични фактори. Гросмайстор Веселин Топалов подари на патрона на събитието книгата, посветена на мача за световната титла с Владимир Крамник - "Тоалетната война".
През цялото време никой освен организаторите нямаше пряк достъп до "бойното поле".

Гросмайстор Веселин Топалов започва с белите фигури срещу най-силният румънски шахматист Ливиу Дитер Нисипеану. Двамата играха мач помежду си миналата година, в който българина спечели с 3:1.
Останалите двубои в първият кръг са Майкъл Адамс - Кришнан Сасикиран и Шахриар Мамедяров - Гата Камски. Англичанинът Адамс взе участие в първото издание на турнира през 2005 г. Американеца Камски беше приятната изненада през 2006 г., като единствено Веселин Топалов му попречи да спечели трофея. Индиецът Сасикиран и азера Мамедяров дебютират на МТел Мастърс.

Ето снимки на нашите репортери:Директорът на турнира - Силвио ДанаиловШефът на М-Тел - Йозеф ВинацерПатронът на турнира - президентът Георги ПървановГлавният арбитър - Жоакин ЕспехоСъстезателите, президента и директора на турнираВеселин ТопаловШакрияр Мамедяров и помощникът на Топалов - Иван ЧепариновНашият репортер успя да хване Майкъл Адамс


и не само него...
(9604 преглеждания)


Други статии
2018/11/29 - Магнус Карлсен (NOR) защити световната си титла по класически шахмат след тайбрек по ускорен шах!
2018/11/25 - 11-то реми между Карлсен и Каруана; Петър Стойчев - първият шампион по плуване на 1000м в Антарктида
2018/11/12 - Магнус Карлсен (NOR) срещу Фабиано Каруана (USA) в мач за световната титла
2018/2/17 - ФИДЕ с обновени правила за български състезатели и турнири
2017/12/22 - ГМ Антоанета Стефанова спечели титлите по ускорен шахмат и блиц на Световните интелектуални игри 2017 в Китай

Коментарите са собственост на потребителя, който ги е писал. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.
Изпращач Свързани

Шах    Шах
 
:: Търсене
 
 
:: Влез
Потребителско име:
Парола:
 
:: Топ връзки
 
:: Реклама