:: Основно меню
 
:: Шахмат
 
:: Кой е в сайта
Потребители на линия: 5

Регистрирани: 0
Анонимни: 5

още...
 
:: Рекламен блок
Keep Walking!
 
:: Случайни новини
 
:: Последно обновени събития
 
:: Реклама
 
 
Промяна в системни настройки на сървъра!
Здравейте почитатели на шахмата!
Считано от 3 април 2017г., преминаваме към използването на SSL сертификат (HTTPS) за сайта Chessfish.com. Това е нова версия на стария HTTP протокол, която предлага защитена връзка при свръзването със хостинг сървъра. Това е технология на настоящето и бъдещето.
Надяваме се, че няма да имате проблеми с новата настройка. В случай на нужда, моля пишете ни на адрес: web@chessfish.com и ще ви съдействаме, за да можете да влезете в сайта!
Най-важно е да използвате достатъчно нова версия на вашия браузър, за да си осигурите нормална работа със сайта! Поддръжка на сайта от агенция Градивните!

Топалов - Полгар (блинд мач на най-високо ниво)

От 7-ми до 9-ти декември 2006 г., сякаш с пожелание за успешна сесия на всички празнуващи студенти, в столицата на испанските баски Билбао, ще се проведе блинд дуел между бившия световен шампион на ФИДЕ Веселин Топалов и най-силната шахматистка в историята на шаха - Юдит Полгар. По-рано тази седмица мача беше предшестван от сеанс на едновременна игра, в който Веско взе участие...

От другата страна на масата бяха звездата на футболния отбор Атлетик (Билбао) – Юлен Гереро, велосипедиста Анксон Луенго и директора на Националната блинд федерация на Испания – Кристино Бургоа. От тримата реми измъкна единствено Гереро (за да сме честни – не без помощта на всички около него!).
След като загуби титлата си, Топалов игра в турнира в Есент, на който Полгар го победи на два пъти. Това ни дава основание да очакваме с още по-голямо нетърпение предстоящата среща. Ще успее ли Веско да навакса пропуснатото?
(2091 преглеждания)


Други статии
2018/2/17 - ФИДЕ с обновени правила за български състезатели и турнири
2017/12/22 - ГМ Антоанета Стефанова спечели титлите по ускорен шахмат и блиц на Световните интелектуални игри 2017 в Китай
2017/10/21 - Световната шахматна федерация с информация за Българските шахматисти
2017/9/14 - Младежка шах среща под надслов "Шахът - ключът към мир и превенция на агресията"
2017/8/21 - Гари Каспаров се представи на ниво в Сеинт Луис. Григор спечели титла в Синсинати (на тенис)

Коментарите са собственост на потребителя, който ги е писал. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.
Изпращач Свързани

Шах    Шах
 
:: Търсене
 
 
:: Влез
Потребителско име:
Парола:
 
:: Топ връзки
 
:: Реклама