:: Основно меню
 
:: Шахмат
 
:: Кой е в сайта
Потребители на линия: 1

Регистрирани: 0
Анонимни: 1

още...
 
:: Рекламен блок
Keep Walking!
 
:: Случайни новини
 
:: Последно обновени събития
 
:: Реклама
 
 
Промяна в системни настройки на сървъра!
Здравейте почитатели на шахмата!
Считано от 3 април 2017г., преминаваме към използването на SSL сертификат (HTTPS) за сайта Chessfish.com. Това е нова версия на стария HTTP протокол, която предлага защитена връзка при свръзването със хостинг сървъра. Това е технология на настоящето и бъдещето.
Надяваме се, че няма да имате проблеми с новата настройка. В случай на нужда, моля пишете ни на адрес: web@chessfish.com и ще ви съдействаме, за да можете да влезете в сайта!
Най-важно е да използвате достатъчно нова версия на вашия браузър, за да си осигурите нормална работа със сайта! Поддръжка на сайта от агенция Градивните!

Европейско първенство за юноши и девойки - Фермо, Италия

Днес започва 19-тото Европейското индивидуално първенство по шахмат за юноши и девойки до 10, 12, 14, 16 и 18 годишна възраст в италианският град Фермо. Състезанието ще продължи до 10 септември.

При най-малките до 10 години страната ни ще представят Владимир Петров при момчетата и Ана Вълева и Николета Господинова при момичетата. В групата до 12 години това са Димитър Даскалов и Мария Васова. При 14-годишните ще участват Александър Монев и Киприан Бербатов, който ще се опита да спечели титлата в тази възрастова група след като миналата година направи това в по-долната група до 12 години. При девойките в същата възрастова група ще ни представят Полина Венкова и Цвета Галунова. До 16 години наши представители ще бъдат другата ни надежда за шампионска титла Сашо Андреев, заедно с Евгени Генчев и Ани Крумова, обрала всички титли на турнира Морско Конче, завършил преди няколко дни. В последната възрастова група до 18 години ще се състезават Тихомир Янев и Йоана Костурска.Нека им пожелаем успех и много титли!

Официален сайт: http://www.euroyouth2009.com/
(1147 преглеждания)


Други статии
2018/2/17 - ФИДЕ с обновени правила за български състезатели и турнири
2017/12/22 - ГМ Антоанета Стефанова спечели титлите по ускорен шахмат и блиц на Световните интелектуални игри 2017 в Китай
2017/10/21 - Световната шахматна федерация с информация за Българските шахматисти
2017/9/14 - Младежка шах среща под надслов "Шахът - ключът към мир и превенция на агресията"
2017/8/21 - Гари Каспаров се представи на ниво в Сеинт Луис. Григор спечели титла в Синсинати (на тенис)

Коментарите са собственост на потребителя, който ги е писал. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.
Изпращач Свързани

Шах    Шах
 
:: Търсене
 
 
:: Влез
Потребителско име:
Парола:
 
:: Топ връзки
 
:: Реклама