:: Основно меню
 
:: Шахмат
 
:: Кой е в сайта
Потребители на линия: 11

Регистрирани: 2
Анонимни: 9

xyzabc0, 4arli, още...
 
:: Случайни новини
 
:: Последно обновени събития
 
:: Реклама
 
 
Промяна в системни настройки на сървъра!
Здравейте почитатели на шахмата!
Считано от 3 април 2017г., преминаваме към използването на SSL сертификат (HTTPS) за сайта Chessfish.com. Това е нова версия на стария HTTP протокол, която предлага защитена връзка при свръзването със хостинг сървъра. Това е технология на настоящето и бъдещето.
Надяваме се, че няма да имате проблеми с новата настройка. В случай на нужда, моля пишете ни на адрес: web@chessfish.com и ще ви съдействаме, за да можете да влезете в сайта!
Най-важно е да използвате достатъчно нова версия на вашия браузър, за да си осигурите нормална работа със сайта! Поддръжка на сайта от агенция Градивните!

Топалов освирепява срещу Крамник. Пребива го! Чепаринов също печели

Веселин Топалов, най-добрият български гросмайстор днес бе "освирепял" срещу най-големия си враг - руснакът Владимир Крамник!

Това бе втората партия срешу Крамник след загубения шахматен мач за световната корона през 2006г. в Елиста (първата партия след мача бе в миналогодишното издание на същия този турнир). Топалов сякаш бе чакал твърде дълго и този път не искаше да отлага "отмъщението" си.

В много динамична партия, Топалов пожертва кон за пешка и получи много силна инициатива. Крамник просто не успя да реагира и бе тотално разгромен и надигран. Топалов също така пожертва и дама, за да бъде красотата пълна! Браво, Веско!

Иван Чепаринов днес бе в подобна светлина и прегази своят опонент с красота и сила. Тези партии на нашите дават нови надежди за повече успехи, не само в този турнир, а през цялата година.
(2081 преглеждания)


Други статии
2018/11/29 - Магнус Карлсен (NOR) защити световната си титла по класически шахмат след тайбрек по ускорен шах!
2018/11/25 - 11-то реми между Карлсен и Каруана; Петър Стойчев - първият шампион по плуване на 1000м в Антарктида
2018/11/12 - Магнус Карлсен (NOR) срещу Фабиано Каруана (USA) в мач за световната титла
2018/2/17 - ФИДЕ с обновени правила за български състезатели и турнири
2017/12/22 - ГМ Антоанета Стефанова спечели титлите по ускорен шахмат и блиц на Световните интелектуални игри 2017 в Китай

Коментарите са собственост на потребителя, който ги е писал. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.
Изпращач Свързани

Шах    Шах
 
:: Търсене
 
 
:: Влез
Потребителско име:
Парола:
 
:: Топ връзки
 
:: Реклама