:: Основно меню
 
:: Шахмат
 
:: Кой е в сайта
Потребители на линия: 2

Регистрирани: 0
Анонимни: 2

още...
 
:: Рекламен блок
Keep Walking!
 
:: Случайни новини
 
:: Последно обновени събития
 
:: Реклама
 
 
Промяна в системни настройки на сървъра!
Здравейте почитатели на шахмата!
Считано от 3 април 2017г., преминаваме към използването на SSL сертификат (HTTPS) за сайта Chessfish.com. Това е нова версия на стария HTTP протокол, която предлага защитена връзка при свръзването със хостинг сървъра. Това е технология на настоящето и бъдещето.
Надяваме се, че няма да имате проблеми с новата настройка. В случай на нужда, моля пишете ни на адрес: web@chessfish.com и ще ви съдействаме, за да можете да влезете в сайта!
Най-важно е да използвате достатъчно нова версия на вашия браузър, за да си осигурите нормална работа със сайта! Поддръжка на сайта от агенция Градивните!

Топалов - Крамник /увъртания около реванша/

Международната шахматна федерация /ФИДЕ/ отказва да признае банковата гаранция на D Commerce Bank за мача между водача в световната ранглиста Веселин Топалов и световния шампион Владимир Крамник с мотив, че банката на федерацията признавала само ДСК, ОББ, Булбанк и International Asset Bank за България.

През декември миналата година щабът на българският супергросмайстор изпрати официално предложение за двубой с руснака, след което ФИДЕ поиска гаранция от 2 милиона долара за разходите по наградния фонд и организацията. В организационният комитет на мача са включени министъра на вътрешните работи Румен Петков, председателя на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева и изпълнителният директор на официалния спонсор на Веско "М-тел" - Николай Николов.
Независимо от отлагането на мача обаче, Крамник не може да избегне срещата с Топалов, която жребият на провеждащия се в момента супертурнир "Corus" в холандския град Вайк аан Зее определи за 27 януари.
(1663 преглеждания)


Други статии
2018/2/17 - ФИДЕ с обновени правила за български състезатели и турнири
2017/12/22 - ГМ Антоанета Стефанова спечели титлите по ускорен шахмат и блиц на Световните интелектуални игри 2017 в Китай
2017/10/21 - Световната шахматна федерация с информация за Българските шахматисти
2017/9/14 - Младежка шах среща под надслов "Шахът - ключът към мир и превенция на агресията"
2017/8/21 - Гари Каспаров се представи на ниво в Сеинт Луис. Григор спечели титла в Синсинати (на тенис)

Коментарите са собственост на потребителя, който ги е писал. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.
Изпращач Свързани

Шах    Шах
 
:: Търсене
 
 
:: Влез
Потребителско име:
Парола:
 
:: Топ връзки
 
:: Реклама