:: Основно меню
 
:: Шахмат
 
:: Кой е в сайта
Потребители на линия: 3

Регистрирани: 1
Анонимни: 2

ivochimi, още...
 
:: Рекламен блок
Keep Walking!
 
:: Случайни новини
 
:: Последно обновени събития
 
:: Реклама
 
 
Промяна в системни настройки на сървъра!
Здравейте почитатели на шахмата!
Считано от 3 април 2017г., преминаваме към използването на SSL сертификат (HTTPS) за сайта Chessfish.com. Това е нова версия на стария HTTP протокол, която предлага защитена връзка при свръзването със хостинг сървъра. Това е технология на настоящето и бъдещето.
Надяваме се, че няма да имате проблеми с новата настройка. В случай на нужда, моля пишете ни на адрес: web@chessfish.com и ще ви съдействаме, за да можете да влезете в сайта!
Най-важно е да използвате достатъчно нова версия на вашия браузър, за да си осигурите нормална работа със сайта! Поддръжка на сайта от агенция Градивните!

Свежи новини от Елиста за мача между Веселин Топалов и Владимир Крамник

До мача за титлата "Световен шампион по шахмат" между българина Веселин Топалов и руснака Владимир Крамник остават 4 дни.
Вчера, на 16-ти септември, в Елиста с чартърен полет от Москва са пристигнали делегациите на двамата участници.

"Отборът" на Топалов включва 10 души, в това число секундантите - гросмайсторите Иван Чепаринов /България/, Александър Онишчук /САЩ/ и Франциско Валерио Понс /Испания/. Секунданти на Крамник са гросмайсторите Мигел Илескас /Испания/, Александър Мотлев и Сергей Рублевски /и двамата от Русия/. Цялата делегация на руския състезател се състои от 7 човека.
По данни на интернет сайта http://rtr-sport.ru за нуждите по подготовката за мача с Крамник правителството на България е отпуснало 50 000 евро.
Мача ще се проведе от 21 септември до 13 октомври в столицата на Руска Автономна Република Калмикия - Елиста. По регламент съперниците ще изиграят 12 партии с класическа 7-часова времева контрола. При равен резултат на 12 октомври ще се състоят тай-брейк партии /с ускорено контролно време/.
В съобщение на пресцентъра на организаторите, първата половина на мача ще бъде коментирана от победителя във Висшата лига на 59-тото издание на руския шампионат - гм Ернесто Инаркиев.
Специални гости на церемонията по откриването на събитието ще бъдат председателя на Агенцията за младежта и спорта на Република България - Весела Лечева и президента на Българската шахматна федерация - Стефан Сергиев.
(6497 преглеждания)


Други статии
2018/11/29 - Магнус Карлсен (NOR) защити световната си титла по класически шахмат след тайбрек по ускорен шах!
2018/11/25 - 11-то реми между Карлсен и Каруана; Петър Стойчев - първият шампион по плуване на 1000м в Антарктида
2018/11/12 - Магнус Карлсен (NOR) срещу Фабиано Каруана (USA) в мач за световната титла
2018/2/17 - ФИДЕ с обновени правила за български състезатели и турнири
2017/12/22 - ГМ Антоанета Стефанова спечели титлите по ускорен шахмат и блиц на Световните интелектуални игри 2017 в Китай

Коментарите са собственост на потребителя, който ги е писал. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.
Изпращач Свързани

Шах    Шах
 
:: Търсене
 
 
:: Влез
Потребителско име:
Парола:
 
:: Топ връзки
 
:: Реклама