:: Основно меню
 
:: Шахмат
 
:: Кой е в сайта
Потребители на линия: 9

Регистрирани: 2
Анонимни: 7

Slayer, ivochimi, още...
 
:: Случайни новини
 
:: Последно обновени събития
 
 
Промяна в системни настройки на сървъра!
Здравейте почитатели на шахмата!
Считано от 3 април 2017г., преминаваме към използването на SSL сертификат (HTTPS) за сайта Chessfish.com. Това е нова версия на стария HTTP протокол, която предлага защитена връзка при свръзването със хостинг сървъра. Това е технология на настоящето и бъдещето.
Надяваме се, че няма да имате проблеми с новата настройка. В случай на нужда, моля пишете ни на адрес: web@chessfish.com и ще ви съдействаме, за да можете да влезете в сайта!
Най-важно е да използвате достатъчно нова версия на вашия браузър, за да си осигурите нормална работа със сайта! Поддръжка на сайта от агенция Градивните!

Веско Топалов с първа загуба. Резултатът е равен 2-2

Веско Топалов допусна първа загуба в четвъртата партия от мачът на претендентите срещу Гата Камски. Така резултатът вече е равен 2-2.

В партияте се игра вариант на "Испанска партия", в която Камски има огромен опит. Предполага се че Топалов е търсел изненада и е опитал да победи Камски в неговата игра, но този път неуспешно.

Така в оставащите 4 партии от мача, всичко започва отначало. Припомняме, че победителят ще играе срещу Световният шампион Вишванатан Ананд в спор за шахматната корона. По тази причина равенство в мача не се допуска и при равенство в партиите по класически шахмат, двамата ще решават победителя в партии на ускорен шахмат.

Такива партии Топалов игра преди повече от 2 години в мача си срещу Владимир Крамник, който ChessFish предава на живо. Тогава Топалов загуби, но вече има по-голям опит в такива екстремни партии.

Вчера (22 Февруари 2009г.) за първи път след 13.10.2006г. (деня в който Топалов загуби световната си титла) посетителите в сайта ни за последните 24 часа са били над 2500 души! За втори ден от създаването си тази цифра преминава границата от 2000 посетители. Абсолютният ни рекорд от 2944 уникални посетители вече не изглежда недостижим и се надяваме в следващите дни да бъде подобрен

Днес (неделя) Топалов и Камски са почивка.
(2045 преглеждания)


Други статии
2020/9/12 - Онлайн турнир с участието на световните шампиони Магнус Карлсен и Гари Каспаров в LiChess.com
2020/8/24 - В динамичен и инфарктен финал, Карлсен победи Накамура с армагедон партия на блиц и спечели първия Magnus Carlsen Tour 2020
2020/6/21 - Сайтът за игра на шах онлайн lichess.org навърши 10 години!
2020/5/3 - Карлсен победи Накамура и спечели 1-вият Magnus Carlsen Invitational 2020 онлайн шахматен супер-ГМ турнир
2020/4/30 - Карлсен, Накамура, Каруана и Динг на полуфинал в турнира по ускорен шахмат Carlsen Invitational 2020

Коментарите са собственост на потребителя, който ги е писал. Ние не носим отговорност за тяхното съдържание.
Изпращач Свързани

Шах    Шах
 
:: Търсене
 
 
:: Влез
Потребителско име:
Парола:
 
:: Топ връзки