:: Основно меню
 
:: Шахмат
 
:: Кой е в сайта
Потребители на линия: 3

Регистрирани: 0
Анонимни: 3

още...
 
 
Промяна в системни настройки на сървъра!
Здравейте почитатели на шахмата!
Считано от 3 април 2017г., преминаваме към използването на SSL сертификат (HTTPS) за сайта Chessfish.com. Това е нова версия на стария HTTP протокол, която предлага защитена връзка при свръзването със хостинг сървъра. Това е технология на настоящето и бъдещето.
Надяваме се, че няма да имате проблеми с новата настройка. В случай на нужда, моля пишете ни на адрес: web@chessfish.com и ще ви съдействаме, за да можете да влезете в сайта!
Най-важно е да използвате достатъчно нова версия на вашия браузър, за да си осигурите нормална работа със сайта! Поддръжка на сайта от агенция Градивните!

Авторски права - Договор за употреба на сайта

УСЛУГИ И ОТГОВОРНОСТ: Ние предоставяме валидни информация и данни на http://ChessFish.com. Ние не носим отговорност и не гарантираме, че предоставената информация винаги е обновена, точна и пълна. Това също важи за всички други упоменати сайтове, към които има препратки. Не отговаряме за съдържанието на подобни сайтове, коита са достъпни от такива препратки.

Нещо повече, ние от http://ChessFish.com не носим отговорност за каквато и да е вреда (независимо пряка или косвена) от използването на информацията и данните от този сайт.

http://ChessFish.com си запазва правото да прави промени, добавя и премахва информация и данни, по всяко време и без известие.

Всякакви материали, нарушаващи закона или присвоена интелектуална собственост, ще бъдат премахвани, колкото е възможно по-бързо, след писмено искане по имейл.

 

ПРАВА ЗА УПОТРЕБА: Съдържанието на http://ChessFish.com, в частност текстове, снимки, картинки, графики, диаграми, звуци, видео и други файлове, са обект на авторско право и други права, защитаващи интелектуалната собственост. Тези материали са собственост на този сайт или други сайтове/лица/организации. Нямате право да използвате тези материали, без съгласието на техните автори, в частност http://ChessFish.com. Можете да давате линкове към тях, но нямате право да използвате копия във вашия сайт!

 

ИЗПОЛЗВАНИ ТЕХНОЛОГИИ: Ние използваме "бисквитки" и други технологии, за да предоставяме услуги и лични настройки за нашия сайт. Бисквитки се използват и за статистика на посещенията (ИП адреси не се обработват или събират) и реклами/банери.

 

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА: Ако получавате периодична (автоматизирана) електонна поща от нас и не желаете да получавате такава, просто следвайте инструкциите в писмото или пишете по имейл, за да се отпишете. Това не се отнася за случаите, в които ние ръчно се опитваме да се свържем с вас.

 

ЛИЧНИ ДАННИ: За достъп до сайта нямате нужда да предоставяте лични данни, с изключение на валиден имейл адрес за регистрацията, който се изполва като защита от загубване на акаунта, ако някой друг ви открадне паролата. Въведените данни в сайта са публично достъпни и можете да промените или изтриете по всяко време. Ако е нужно, ние също ще съдействаме за промяна или изтриване - пишете ни!

 

ЗА ВЪПРОСИ: За всякакви въпроси можете да пишете на web@chessfish.com

 

© ChessFish.com, 17.06.2018; 15.05.2018; 12.08.2006


Шах    Шах
 
:: Търсене
 
 
:: Влез
Потребителско име:
Парола: